23 Mai 19

"Alain Delon urmează să primească premiul Palm D'or onorific - pentru întreaga activitate și asta este o problemă pentru unii!"

  • 17 Mai 19
  • Cultura Generala
  • 0
    "Din punctul de vedere al activiștilor din SUA, marele actor nu merită să i se recunoască întreaga carieră din cauză că acesta a spus că nu este de acord cu adopția de copii a cuplurilor homosexuale, susține un partid naționalist și se declară împotriva imigrației ilegale.

    Mă întreb ce legătură are părerea cuiva cu privire la o serie de aspecte cu ceea ce face din punct de vedere profesional?
Oare medicii care au alte păreri decât ale unora sau altora nu ar trebui să mai profeseze? Oare avocații, taximetriștii, corporatiștii șamd care au păreri diferite trebuie stigmatizati, puși la zid, concediați? Unde este libertatea de a putea spune ceea ce gândești?
De când este dreptul la exprimare interzis? Unde este respectul pentru diversitate în acest caz? Parcă se terminase comunismul!

    Din fericire, francezii și europenii în general, l-au apărat pe Alain Delon pe rețelele de socializare și nu sunt deloc încântați de ideea ca o serie de activiști extremiști din zona LGBTIQ să încerce să se bage în modul de organizare a Festivalului de la Cannes.
În acest sens au strâns 20.000 de semnături pentru a-l susține pe Alain Delon.

    Așa cum a afirmat și Thierry Fremaux, delegatul general al Festivalului de Film de la Cannes "în zilele noastre este foarte dificil să oferi un premiu sau să onorezi pe cineva din cauză că poliția politică vine apoi după tine. Oamenii sunt liberi să își exprime punctul de vedere. Alain Delon a avut tot dreptul să afirme ceea ce a considerat. Alain Delon are dreptul să aibă propria părere. Nu îi oferim Premiul Nobel pentru Pace ci Premiul Palm d'Or onorific pentru întreaga carieră de actor. A spus anumite lucruri și are dreptul să își exprime părerea."

    Alain Delon "Cariera mea nu se discută! [...] Nu sunt de acord ca ei (homosexualii) să adopte copii pentru că un copil are nevoie de o mamă și de un tată."

    Din Parlamentul European voi lupta (și) pentru libertatea de exprimare care este atât de mult amenințată în zilele noastre! Acesta este un drept pe care toți oamenii trebuie să îl aibă! Nimeni nu trebuie să fie cenzurat, amenințat, intimidat, concediat pentru simplul fapt că are o altă părere decât alții!" scrie actrita Ioana Picoș-Făgădaru pe un site social.

Sursa foto: ActiveNews / Alain Delon
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe