15 Noiembrie 18

AGENTURILE GLOBALISTE DEMASCATE - UITE cine ataca Biserica lui Hristos

  • 31 Ianuarie 17
  • Schismatici
  • 3
UNITATEA MILENARĂ dintre BISERICĂ ORTODOXĂ și POPORUL ROMÂN atacată vicios și imoral de către AGENTURILE GLOBALISTE.

(extras din articolul de fond de Adrian Grigoriu) Dați „Share” să afle românii cine și cum atacă Poporul și Biserica și să învățăm împreună să ne apărăm.

Un grup compus din MII DE INDIVIZI atacă Biserica Ortodoxă Română în mod continuu.

    Atacă TOATE COMPONENTELE BISERICII: PE IISUS ÎNSUȘI, Scriptura, textele dogmatice, Sfinții Părinți, organizarea, activităţile, patriarhul, arhiereii, preoţii, călugării, maicile, mănăstirile, parohiile, enoriașii, patrimoniul, orice susţinător al Bisericii.

    Atacă DOAR BISERICA ORTODOXĂ ROMÂNĂ. Dar susţin toate celelalte religii, secta catolică precum şi puzderia de alte secte.

    Atacă prin MULTITUDINE DE PROCEDEE SIMULTAN informaţionale, emoţionale, financiare, juridice, reglementari şi violentă fizică.

    Au la dispoziţie BANI ÎN CANTITATE NELIMITATĂ care provin din cele mai misterioase surse. În același timp, întreaga societate românească suferă de o lipsă acută de mijloace financiare provenită din cauze la fel de misterioase, în fapt aceleași.

    Se folosesc de INSTITUŢIILE STATULUI ROMÂN ȘI ALE ALTOR STATE, de toate posturile de televiziune şi radio, de toate studiourile şi reţeaua de distribuţie de filme, de saituri şi profile pe saituri de socializare, de edituri, tipografii și sisteme de distribuţie de presă şi carte.

    Finanţatorii acestui atac dețin fără nici un dubiu O POZIŢIE DE COMANDĂ ASUPRA STATULUI ROMÂN, A ALTOR STATE, A MASS MEDIEI ÎN ÎNTREGIME: locală şi internaţională, a industriei de filme, edituri. Acestea indică existenţa unei mari organizaţii mondiale având un centru de comandă şi capacităţi de planificare, o strategie amplă, armate de experți în condiţionare psihologică şi manipulare a maselor și puzderie de agenturi locale cu agenți adânc infiltraţi în societate care pun în aplicare local planurile strategilor.

    Între atacatori pe plan local se evidențiază saiturile saccsiv.ro, apologeticum.ro, sinodultalharesc.tk, creştin ortodox.ro, bucovinaprofunda. wordpress. com, aparam-ortodoxia. ro, personaje precum Vasile Vieru, Gabriel Gioacăș, Teodot, Vasile Militaru, Mihai Silviu Chirilă, Carmen Avram, Moise Guran, Clotilde Armând, Nicușor Dan, Remus Cernea, Vlad Viski.

Ne întrebăm: OARE ACEST ASALT O FI ÎN FAVOAREA SAU ÎMPOTRIVA INTERESULUI POPORULUI ROMÂN?

.............................................

BISERICA ORTODOXĂ ROMÂNĂ ŞI POPORUL ROMÂN

    Cunoaştem din istorie că Biserica Ortodoxă şi Poporul Român au parcurs împreună perioada ultimilor 2,000 de ani. Ambele au fost continuu ţinte desemnate a fi distruse, atacate din toate direcţiile de către toţi migratorii care au trecut pe aici, unii stabilindu-se pe pământurile locuite de Români. Am fost ocupaţi de forţe străine, în Ardeal pentru o perioadă de 800 de ani, multe părţi din Poporul Român sunt sub ocupaţie directă şi azi. Bisericile, mânăstirile, satele, câmpurile noastre au fost în mod repetat distruse şi poporul măcelărit, alungat, împrăştiat, terorizat. Şi totuşi iată suntem aici atât Poporul cât şi Biserica practic nealterate.

    Biserica a fost instituţia cea mai stabilă, cu experienţă de supravieţuire şi înţelepciune profundă în perioada ultimilor 2,000 de ani. Biserica a fost principalul factor de unitate şi patriotism de-a lungul celor 2000 de ani. În Biserică s-au înfiinţat şi au funcţionat învăţământul, spitalele şi azilele românilor din cele mai vechi timpuri. În Biserică s-au înfiinţat şi au funcţionat dintotdeauna centrele de cultură românească, editurile, tipografiile.

    Este limpede că ASALTUL ÎMPOTRIVA BISERICII ESTE ASALTUL CEL MAI NOCIV ÎMPOTRIVA POPORULUI ROMÂN.
..........................................

PENTRU CE SCOP SE DESFĂŞOARĂ ASALTUL ÎMPOTRIVA BISERICII ŞI CINE ESTE BENEFICIARUL?

    OAMENII DE REA CREDINȚĂ, respectiv mincinoșii, escrocii, infractorii, prădătorii, criminalii, din fiecare etnie, fiind în număr foarte mic, nu ar putea supraviețui într-o societate creștină. Ar fi capturați, respinși, marginalizaţi, alungați, excluşi, exilați. Pentru aceştia este o necesitate de supravieţuire să împiedice existența unei societăţi bazate pe valorile creștine iar pentru acest scop, sunt obligaţi să captureze și să țină în mâna lor conducerea societăţii prin orice mijloc. Să luăm act de faptul că doar ateii pot utiliza nestingheriți moral orice mijloc împotriva celorlalţi oameni. În consecință, au fost nevoiți să se organizeze ca să poată acţiona şi pentru a se proteja reciproc, ceea ce evident, se poate face numai în secret. În timp și-au consolidat o organizaţie mondială a oamenilor cu vocaţie infracționala din toate etniile pe care am ales să o numim Mafia Internaţională.

    OAMENII DE BUNĂ CREDINŢĂ, este de la sine înţeles, nu cunosc nimic despre această formă de existență bazată pe organizarea pentru conflict şi dominare şi conducerea conspirată a societăţii, întrucât oamenii de bună credinţă nu trăiesc prin nedreptăţirea celorlalți oameni în consecinţă nu au nici nu motiv de teamă, de a se ascunde cu atât mai puţin vreo motivaţie să se adune, să se organizeze, să se conspire, să mintă şi să se apere reciproc. Oamenii de bună credinţă se mobilizează numai în faţa unui pericol pe care îl văd, îl înțeleg și îl percep ca fiind o amenințare iminentă.

.............................................

Consecința celor de mai sus este că istoria umanităţi are UN SINGUR FIR ROŞU, un singur laitmotiv: DISTRUGEREA DE CĂTRE ATEI A CREŞTINISMULUI INSTITUIT DE IISUS HRISTOS.

    Totul de 2,000 de ani are un singur fir roșu, cum se zice, se centrează pe un singur aspect: lupta ateilor materialişti (talmudici, apoi islamici, catolici şi alți sectanţi) împotriva creștinismului autentic de la Iisus, azi numit Ortodoxie, spre distrugerea acesteia. În spatele aparenţelor, toate evenimentele războinice, revoluţionare, distructive şi înşelătoare din ultimii 2,000 de ani sunt motivate de acest unic scop.

    Se cunoaşte de secole că numărul de mafioţi este dificil către imposibil de mărit. În consecinţă mafioţii s-au concentrat pe dezvoltarea şi perfecţionarea de procedee prin care cu acel număr mic de mafioţi disponibil SĂ REDUCĂ CĂTRE ZERO CAPACITATEA DE OPOZIŢIE A CELOR EXPLOATAȚI. Au experimentat două milenii în toate ţările. Prin analiza eşecurilor şi perfecţionarea succeselor, prin transferul de la o generaţie la alta a cunoştinţelor acumulate, au dezvoltat procedee complexe care toate se încadrează în principiul dezbinării şi incitării de conflicte între părţile dezbinate.

    Principiul “DEZBINĂ ŞI STĂPÂNEŞTE” este fals şi înşelător pentru că nu adresează problema eventualităţii reunirii celor dezbinaţi. Noutatea adusă de Mafia Internaţională este incitare continua de conflicte între cei dezbinaţi prin care se asigura menţinerea dezbinării şi revoluția continuă prin care cei mai slabi şi docili agenţi ai mafioţilor sunt puși în conducerea celor mai capabili iar aceştia din urmă sunt profesional dezbinați. Astfel o masă oricât de mare de oameni se aduce la nivelul de capacitate de reacţie a unei singure persoane care este neputincioasă în faţa unui grup de mafioţi care acţionează continuu şi coordonat.

    Unele contingente ample de agenţi se ocupa cu divizarea membrilor societăţii în grupuri cât mai mici prin EVIDENŢIEREA DIFERENŢELOR între oameni pe criterii de sex, vârsta, etnie, cultura, tradiții, profesie, avere, educaţie, titluri, abilitați naturale, preferinţe, religie etc.

- alte contingente ample de agenţi elaborează MOTIVE DE CONFLICT ÎNTRE CATEGORIILE DIFERENŢIATE PRIN EXACERBAREA DIFERENŢELOR identificate de primii.

....................................................

UNITATEA DINTRE BISERICĂ ORTODOXĂ ŞI POPORUL ROMÂN

    Mihai Eminescu a numit Biserica Ortodoxă: “Maica spirituală a neamului românesc, care a născut unitatea limbei și unitatea etnică a poporului.”. Patriotul suprem ne indică esența UNITĂŢII INDESTRUCTIBILE dintre Biserică Ortodoxă şi Poporul Român.

    Biserica Ortodoxă este unitatea spirituală și materială compusă din enoriași, arhierei, prelaţi, monahi și monahii, din patrimoniul material constituit din biserici, mănăstiri etc. Dar cel mai important, din patrimoniul spiritual constituit din Scriptură, scrierile sfinților Părinți, texte dogmatice etc.

    Biserica Ortodoxă are peste 2,000 de ani vechime. Biserica a avut întotdeauna o structură organizatorică a cărei menire a fost și este să administreze activităţile bisericești. Forma de organizarea acestei structuri organizatorice a variat în timp dar Biserica a continuat neclintită 2,000 de ani indiferent de formă de organizare.

    Unitatea dintre Biserica şi Popor a implicat statul care a fost întotdeauna pus în subordinea intereselor ambelor.

    Când am avut conducători patrioţi care au imprimat statului o putere creștină sub aura Bisericii Ortodoxe, românii au fost de neînvins.

    Chiar şi sub ocupaţie străină, românii au fost de neclintiţi în ortodoxie. În Ardeal statul a fost preluat făţiş de mafioţi pentru 800 de ani, timp în care s-au străduit continuu să distrugă Biserica Ortodoxă. Au dărâmat bisericile ortodoxe, au ars arhivele, au creat noi acte falsificate, în sec 18, amenințând cu moartea prelații, au încercat să o subordoneze Vaticanului dar poporul condus de conducători ortodocși şi patrioţi, a respins încercările şi au adus slăbire importantă imperiilor mafiote.

.........................................................

STATUL ROMÂN CA ARMA DE DISTRUGERE A BISERICII ORTODOXE ŞI A POPORULUI ROMÂN

    Strategia atacatorilor este să creeze o ruptură intre Popor şi Biserica, ruptură pe care o lărgesc cu fiecare nouă acţiune pentru a elimina unitatea lor care le asigura permanența. Planul mafiot este ca fiind separate vor putea fi distruse şi cu asta s-ar putea finaliza eliminarea Ortodoxiei şi instaurarea sistemului generalizat de exploatare a popoarelor Lumii.

    Strategii Mafiei Internaţionale au atacat toate entităţile: Biserica, poporul şi statul. Dintre acestea statul s-a dovedit cel mai uşor de sabotat şi preluat.

    Mafia Internaţională a implementat un sistem de dezinformare generalizat şi inducere de prejudecăţi prin mass media, radio, TV şi filme prin care se menţin prejudecăţile inoculate în şcoală.

....................................

    Dar de departe, CEL MAI EFICACE MECANISM pe care mafia internaţională îl foloseşte pentru distrugerea Bisericii Ortodoxe este PROCEDEUL FALŞILOR APĂRĂTORI AI BISERICII şi falsa opoziție în fața falselor atacuri.

    FALSA OPOZITEI este un concept dificil de cuprins de omul de bună credinţă întrucât nu ar putea concepe asemenea procedee josnice, imorale şi în consecinţă, nici nu le poate detecta, neavând nici limbajul nici cunoştinţa asupra manifestărilor, neavând vreodată nevoie de astfel de metode pentru a trăi paşnic în societate. Nu mai exista nici un loc unde să se înveţe de către oamenii de bună credinţă cum să se ferească de viclenie şi perfidie instituţionalizata.

    Inamicul s-a mascat în prieten şi sub pretextul binelui nostru ne îndemnă pas cu pas să ne îndepărtăm de rădăcinile strămoşeşti, de credinţă de ceea ce ne dă puterea.

    Există un grup omogen de agenţi profesionişti care ţintesc sabotarea unităţii dinte popor şi Biserica. Grupul este constituit din sute de persoane, străini cu false identităţi româneşti, țigani sau alte minorităţi cu false identităţi româneşti, agenţi recrutaţi dintre infractori.

    Aceştia sunt profesional instruiţi să apară ca suporteri ai interesului poporului şi al Bisericii pentru atragerea de credibilitate şi acţionează prin o multitudine de procedee de sabotare a încrederii poporului în biserică.

    Când agenţii sunt deconspiraţi, agentura se foloseşte de prezumţia de nevinovăţie şi inserarea de dubii. Munca agenturii se bazează pe bună credinţă a românilor care în cazul unui dubiu, ei acorda prezumţia de nevinovăţie aparentei victime pe principiul sănătos ca mai bine să scape un om vinovat decât să pedepsim un om nevinovat. Astfel, agentura se ocupa nu cu fapte, realităţi ci cu inserarea de dubii pentru care nu sunt necesare nici un fel de probe, nici măcar crâmpeie de adevăr. Aparenţele sunt suficiente.

    Atacul la persoana se bazează pe mult ventilatul principiul NU IESE FUM FAR FOC care este complet fals în cazul comunicării internautice.

    Mass Media pregăteşte psihologic publicul prin inventarea de cazuri false şi generalizarea cazurilor negative, falsificarea probelor, a imaginilor, un exemplu semnificativ fiind acel filmuleţ în care se prezintă un microbuz al cărui număr nu se putea distinge pe ploaie urmat de o maşină a poliţiei prezentat de Mass Media drept maşina Patriarhului cu antemergător de poliţie. Mass Media nu prezintă nici un caz pozitiv din imensitatea de cazuri disponibile dar prezintă orice situație interpretată în sensul cel mai negativ posibil.

    Mass Media repeta obsesiv principiul “NU IESE FUM FĂRĂ FOC” iar ca urmare publicul prezuma că ar putea exista vreun adevăr şi iată s-a instalat un dubiu. Ceea ce nu cunoaşte publicul, iar Mass Media nu rosteşte o iotă despre acest aspect, este ca în lumea virtuală este perfect posibil să se facă fum dens şi opac fără nici o urmă de foc, atât timp cât autorii sunt conspiraţi şi nimeni nu cere probe.

    Mass Media a antrenat publicul să nu solicite probe. Publicul este bine antrenat deja de peste o generaţie ca, întrucât în mediul televiziunii, radioului şi filmelor, sursa de informaţii nu poate fi interogata, verificată şi nu i se pot cere probe, informaţia să se preia de bună aşa cum este prezentată.

    Atacul internautic este azi forma cea mai vicioasa dintre toate formele de atac întrucât permite utilizarea de formule degradante şi dezgustătoare la un nivel josnic la care Biserica nu se vă cobora niciodată lăsând practic fără riposta atacurile mârşave.

    Pe acest fond, agenţii lanseaza acuzaţii pe internet preluate de colegii lor aparent independenţi care se multiplică ad infinitum nu de puţine ori chiar de către români de bună credinţă neavizaţi şi care nu pot cuprinde cu mintea că poate exista o organizaţie cu asemenea scop diabolic.

- pentru a crea impresia că grupul cu opinii critice şi ostile Bisericii este larg şi obiectiv, ei acţionează aparent independent dar în realitate coordonat sincronizat şi planificat

    S-au infiltrat în instituţiile de esenţă, în Biserica cu precădere de unde au comis fapte reprobabile pe care complicii lor din presa le-au exploatat atribuind faptele întregii organizaţii a Bisericii

    Îşi creează reciproc credibilitate cu articole şi postări care conţin nu de puţine ori informaţii adevărate culese de pe internet sau diverse publicaţii ortodoxe.

    Se citează reciproc pentru a crea impresia că activităţile şi subiectele promovate de câte unul din ei este susţinut de multă alte persoane şi ataca concertat prin preluarea subiectelor de la unul la altul precum şi susţinerea reciprocă în cursul atacurilor.

    În cazul în care unul dintre ei este confruntat de vreun susţinător al adevărului şi al Bisericii, o mulţime de agenţi apar ca din neant şi se asmut asupra acestuia, inunda spaţiul cu calomnii, insulte, josnicii sau întorcând cu totul sensul cuvintelor lui pentru a anihila această formă de apărare.

    Inunda spaţiului public cu minciuni, calomnii desigur fără probe bazându-se pe faptul că oamenii de bună credinţă nu pot concepe că vreo persoană ar putea da dovadă de o asemenea enorma obrăznicie şi cu atât mai puţin, că există o impertinentă instituţionalizată, coordonată şi conspirată;

    Comit atacuri la persoană la adresa înalţilor prelaţi exploatând faptul că Biserica respinge orice formă de conflict astfel, în spaţiul public rămâne numai versiunea mafiotă.

    Stăpânii lor din conducerea Mafiei Internaţionale au organizat Sinodul din Creta în iunie 2016 pentru a da ocazia agenţilor lor locali să îl utilizeze ca instrument de dezbinare a Bisericilor autocefale.

    Sinodul din Creta a emis un număr de documente cu noţiuni amestecate, neacceptate  de nici o biserică ortodoxă, dar care constituie pretextul că Biserica, Patriarhul, şi arhiereii să poată fi atacaţi de falşii apărători ai ortodoxiei, folosindu-se de faptul că propaganda antiortodoxă este stridentă şi auzită de romani care nu au timp să cerceteze adevărul celor trâmbiţate iar Biserica nu se coboară la josnicia utilizate de atacatori. - Nota site: aici probabil ca autorul articolului se referea la documentele premergatoare Sinodului.
 
    Precum orice criminal, ca să poată comite crimă trebuie să îndepărteze apărările ţintei sale şi realizează acest scop prin procedeul construirii de credibilitate cu publicaţii cu conţinut în mare măsura real şi folositor doar pentru a putea strecura otrava pe neobservatelea. Otrava nu se serveşte sub forma de pastă neagră urât mirositoare ci sub formă celei mai savuroase prăjituri.

    Precum orice criminal în masă, ca să poată duce poporul la pierzanie trebuie să distrugă conducătorii. Experienţa milenară a demonstrat Mafiei Internaţionale că în cazul în care poporul rămâne fără conducători, poporul poate fi condus la autodistrugere cu uşurinţă. Aceeaşi tehnic se aplică şi azi asupra Bisericii să o lase fără conducători.

    Constatăm că toți atacatorii Bisericii sunt oameni care nu au nici o operă teologică, nu au nici o poziţie profesională care să le dea vreun drept să se exprime în domeniu, cu atât mai puţin nu au nici o poziţie morală să se exprime asupra subiectelor teologice şi nicidecum să critice să atace arhiereii, marele feţe bisericeşti, erudiţii Bisericii sau instituţiile Bisericii. Nici unul un este cunoscut ca să fi făcut vreo acţiune în sprijinul concret al Poporului Român sau a Bisericii. Ei doar insultă şi calomniază în haită, eminamente distructiv. Cu abilitate profesională, se creează o atmosferă de ostilitate nejustificată stimulată de concertul sincronizat de de atacuri care au un efect psihologic în masa de învrăjbire a românilor împotriva Bisericii Ortodoxe, fără să existe de fapt nici un motiv real, dimpotrivă.

    Aşadar să facem cunoştinţă cu cei mai cunoscuţi agenţi membrii în unitate de atac internautic asupra Biserici Ortodoxe Române:

    Saitul monahul Teodot, care susţine şi se străduie să crediblizeze pe monahul Teodot şi asistenţii lui; Ei au făcut efectuat dezgroparea Părintelui Calciu în contra testamentului părintelui Calciu. Teodot îşi permite incredibila neobrăzare să calomnieze neîncetat înalţii Arhierei ai Bisericii, fară a prezenta niciodată vreo probă. Sub pretextul că apără binele Bisericii, comite cel mai grav delict de alimentare cu minciuni, calomnii şi îndemn la schismă. Nici măcar etnia khazară de care aparţine nu justifica ura lui pentru de tot ce este creştin autentic. Este limpede că nu a avut niciodată vreun plan să îşi edifice un viitor în Biserică.

    Saitul saccsiv. wordpress. com al lui Vasile Vieru, un condamnat de drept comun, tratat de autorităţile Statului Român cu o nemaiîntâlnită largheţe dovedită prin faptul că după condamnare definitivă în 2009 a fost lăsat să acţioneze liber tip de 4 ani, apoi a executat doar unul din cei 6 ani de detenţie. Vieru întreține o amplă propaganda antiromânească şi antiortodoxă sub pretextul că urmăreşte binele Poporului şi al Bisericii, postează articole copiate pentru construirea unei credibilităţi în fata cititorilor. Singurele articole originale sunt cele în care atacă Biserica şi oamenii din Biserică.
 
    Saiturile apologeticum.ro și sinodultalharesc.tk ale lui Gabriel Gioacăș infiltrat pe lângă mânăstirile de referinţă româneşti, susţine schisma şi calomnierea arhiereilor şi propaga constant calomnii la adresa înaltelor personalităţi bisericeşti

    Saitul Astradom al unui grup anti-român din Oradea – susţine schisma şi calomnierea arhiereilor şi strecoară subtil mesaje antiromâneşti sau oferă pretexte ca Biserica ortodoxia şi românismul să poată fi atacate.

    Saitul crestinortodox. ro e deţinut de firma New Century Holding (NCH) administrată de Andrei Siminel, deţinută de evreul George Rohr, aceiaşi care deţin Ziare. com, copilul.ro, e-referate.ro sau bussines24.ro. Clopoţel.ro. NCH este un mare “investitor “imobiliar care deţine ample complexe precum şi MEGA MALL şi alte foste fabrici transformate în malluri în Bucureşti. CO pretinde a fi cea mai mare comuniate ortodoxă din Lume pe internet, cine poate verifica? Oferă spaţiu propagandei antiromâneşti sub forma criticii constructive. Cam cât de ortodoxă şi româneasca credeţi că ar putea fi acesta publicaţie? Care ar putea fi scopul pentru care este promovată?

Saitul Graiul Ortodox alimentează confuzia cu articole ticsite de minciuni şi calomnii.

    Pagina de facebook “mişcarea pentru apărea ortodoxiei” administrată de Ştefan Stancu propagă schisma în Biserica Ortodoxă Româna şi incita la dezbinare ca soluţie la presupuse erezii. Faptul că este țigan este desigur o coincidenţă surprinzătoare.

    Perfidia este mare. Se urmăreşte obţinerea unei reacţii colective şi emoţionale a românilor contra Bisericii. Pentru stimularea acesteia sunt implicate, ample contingente care administrează o multitudine de profile internautice, cu nume fictive desigur, care susţin atacurile mârşave cu scopul de a crea iluzia că ar exista un suport popular împotriva Bisericii care la rândul său să exploateze efectul colectivităţii urmare căruia oamenii se îndreptă în direcţii în care merge toată lumea şi nu mai analizează realitatea. Unele dintre cele mai active profile sunt: Glasul Strămoşesc, Ştefan Stancu, Ionuţ Stroe, Raluca Maria Vascea, Cristi de la Creanga, Cristina Vasile, Cristina Baltac, Cristiana Taranu, Viorel Apostol, Ion Glanetasu, Alexandru Moleanu, Edward Macovei, Mirela Calin, Ionta ZC, Mony Monica Ioana, Mihail Tanasescu, Radu Nicolae, Aurora Dumitru, Ilie Apostol (Teodot însuşi), Clara Matey, Matem Noian, Articulaţio Genus, Mihai-Silviu Chirilă. la care se adaugă zeci şi zeci de profile care apar spontan şi ataca orice persoană sau mesaj de susţinere a unităţii dintre Biserică şi Popor.

..................................................

CUM DETECTĂM FĂŞI PATRIOŢI, FALȘII APĂRĂTORI AI BISERICII, LUPII ÎN BLANĂ DE OAIE?

    Lipsa faptelor da de gol pe falsul patriot, falsul apărător. Fapte nu înseamnă vorbe deşi programele de televizor intoxică românii cu ideea generatoare de confuzie că vorbele ar fi şi ele fapte – nu de puține ori se aude rostindu-se: „Cum adică Icsulescu nu a făcut nimic, doar a vorbit, chiar a avut curajul să spună adevărul despre... „. Așadar să ieşim de sub această vrajă a vorbelor şi imaginației şi examinăm faptele concrete, să observăm că rostirea adevărului neurmată de fapte nu reprezintă nimic. Acesta este un aspect aplicabil la toate situațiile de viaţă.

Evanghelia Matei 7. 20. “DE ACEEA, DUPĂ ROADELE LOR ÎI VEŢI CUNOAŞTE.”

Strămoșii înţelepţi au transmis: "Toți VORBESC frumos, doar FAPTELE ÎI DIFERENȚIAZĂ"

Eminescu a scris: "ADEVĂRUL nu este în vorbe, ADEVĂRUL este în fapte întrucât FAPTA este însuși ADEVĂRUL!"

    Iată Scriptura, strămoșii și predecesorii geniali ne-au furnizat toate instrumentele necesare de cercetare. De la ei avem un instrument de măsurarea a omului și de descoperire a ADEVĂRULUI: FAPTA! Adică realizările concrete.

    Iată că știm ce avem de făcut: să ştergem absolut tot ce a scris sau a spus un om, tot ce s-a scris și s-a spus despre acel om, și să identificăm faptele, adică urma concretă lăsată de el/ea în viață, să le analizăm astfel să conturăm caracterul său, scopurile și direcţiile parcurse și știind că direcțiile de acțiune concretă ale unui om nu se schimbă pe lungimea întrega a vieții, eventual doar scad cu puterea, se reorientează și se amplifică cu experiența, putem astfel cu uşurinţă previziona ce va face.
    Cu înțelepciune milenară, Biserica a dezvoltat soluții la toate problemele aparute cu menținerea unității, solidarității ortodoxe si românești. În cazul căderilor unor clerici, Biserica are propriile sale mecanisme de rezolvare a oricărei probleme.

    Există Sfânta Scriptură şi Sfintele Canoane, există experienţa marilor sfinţi şi duhovnici prin care se pot repara toate neajunsurile.

    Şi este de datoria Bisericii, adică a fiecăruia dintre noi, să atragem atenţia asupra unor astfel de cazuri. Cu frică de Dumnezeu, cu smerenie şi cu dragoste, rămânând în Biserica Ortodoxă Română.

    În prezent Poporul Român are ca sprijin doar Biserica Ortodoxă iar conducătorii acesteia sunt de fapt singurii conducători care urmăresc binele Poporului Român. Nu avem alţii. Aşadar, membrii falsei opoziţii ataca pe Patriarh, arhiereii şi preoţii pentru a construi o prăpastie între aceştia şi popor. Un înțelept a spus în secolul trecut: „Presa aceasta omoarã adevãrul şi slujeşte minciuna, cu perseverentã diabolicã, întrebuinţează calomnia ca armã de distrugere a luptãtorilor Români.” Constatăm că asistăm la exact acelaşi procedeu de distrugere a conducătorilor Bisericii prin calomniere perseverenta ca să despartă enoriaşii de conducătorii bisericii de la fiecare nivel, având în vedere să lase Biserica şi implicit şi Poporul fără conducere înţeleaptă şi în consecinţă fară apărare în faţă atacului Mafiei Internaţionale.

.................................................................

CE ESTE DE FĂCUT?

Inamicul însuși ne indica ce este de importanță, periculos deci, pentru el prin ceea ce atacă cu perseverentă. Atacurile diversioniste sunt de regulă punctuale şi limitate ca durata aşadar să nu ne lăsăm abătuţi din cercetare de acestea. Duşmanul menţine un asalt constant împotriva unuia şi aceluiaşi Hristos şi a Trupului Său - Biserica.

SĂ NE PUNEM NĂDEJDEA ÎN DUMNEZEU NU ÎN OAMENI. De când românii îşi pun nădejdea în oameni, cu precădere de la instituirea sistemului sub legislatie străină ateistă antiromânească în 1864 şi subordonarea Bisericii faţă de stat în 1863, este prea limpede că ne este tot mai rău şi mai rău, atât Bisericii cât şi Poporului Român.

SĂ ÎNTĂRIM BISERICA prin întărirea noastră bisericească, prin solidarizarea în jurul şi în Biserică, prin sprijinirea românilor să conştientizeze fenomenul realităţii istorice şi prezente şi să destrame intoxicarea informaţională la care românii sunt supuşi de zeci de ani.

SĂ INFORMĂM ROMÂNII DESPRE ACEST FENOMEN ȘI PERSOANELE VINOVATE, prin transmiterea acestui articol și a articolelor similare către cât mai mulți români prin toate mijloacele disponibile românilor, având în vedere că MASS MEDIA NU ESTE UN MIJLOC DE COMUNICARE ÎNTRE ROMÂNI, ea a fost, este și va rămâne pentru mult timp un instrument de comunicare undirecțional dinspre Mafia Internaționala înspre români, strict în interesul mafioţilor și în dauna românilor.

SĂ APĂRĂM BISERICA de atacurile anticreştinilor şi antiromânilor

SĂ NE IMPLICĂM SĂ CONTRAATACĂM când identificăm un atac asupra Bisericii

SĂ LIMITĂM AUDIENȚA ŞI VIZIBILITATEA ACESTOR INDIVIZI și prin "dez-prietenirea" de pe feisbuc cu acești indivizi.

EXEMPLE DE SAITURI TOXICE:

saccsiv. wordpress. com
ortodoxiadreaptacredinta. wordpress. com
ganduridinortodoxie. wordpress. com
monahulteodot. wordpress. com
www. apologeticum. ro
danielvla. wordpress. com
glasulstramosesc. ro
astradrom-filiala-bihor. blogspot. com
sinodultalharesc. tk
aparam-ortodoxia. ro
ortodoxiacatholica. wordpress. com
Nota site: mai adaugam si site-ul schismatic ortodoxinfo.ro

EXEMPLE DE GRUPURI TOXICE:

https://www.facebook.com/MiscareaPentruAparareaOrtodoxiei/
https://www.facebook.com/Singurul-Adev%C4%83r-este-Ortodox…/
https://www.facebook.com/toataromaniaunita/
https://www.facebook.com/Rug%C4%83ciune-pentru-Suflet-1413…/
https://www.facebook.com/groups/1397956520219678/
https://www.facebook.com/Asociatia-Astradrom-6932034774599…/

EXEMPLE DE INDIVIZI TOXICI

Cristiana Ţăranu https://www.facebook.com/cristiana.taranu
Glasul Strămoşesc https://www.facebook.com/DreaptaCredinta
Matei Vulcanescu https://www.facebook.com/valentin.vulcanescu
Mihai-Silviu Chirila https://www.facebook.com/mihaisilviuc
Stefan Stancu https://www.facebook.com/stefan.stancu.718
Ilie Apostol (adică Teodot) https://www.facebook.com/ilie.apostol.37 şi https://www.facebook.com/ilie.apostol.549
Radu Nicolae https://www.facebook.com/hank.king.5437
Silvia DB https://www.facebook.com/Shella.Dumitriu

...............................

CONCLUZIONĂM

    Pentru sacrificul suprem săvârșit de enorm de mulți români, oameni ai Bisericii şi patrioţi, supremi luptători pentru ortodoxie şi românism, a armatelor de sfinți pe care Poporul Român i-a dat, dar și pentru învățăturile pe care reușim să ni le însușim, nădăjduim că Dumnezeu nu ne va lăsa din mâna Sa.

Doamne, ajută!

Un articol scris de Adrian Grigoriu
Lasa un comentariu
avatar
avatar
0 Spam
1
Abureala ecumemenista aruncata de cei care au tradat ortodoxia.Sacali care cauta vinovati in lata parte si amesteca lucrurile ca sa nu se mai inteleaga nimic.Ce are in comun teologul Mihai Silviu Chirila cu indracitul de Cernea?Porcia unora nu are limite.
avatar
0 Spam
2
Mai bine v-ati trezi voi din erezie si ati lupta sa aparati dreapta credinta.Dar voi luptati ca sa va uniti cu ereticii.De ce nu scrieti nimic despre ereziile papei,despre toate tampeniile necrestine pe care le debiteaza in permanenta?
avatar
0
3
Domnule Radumalos, cu tot respectul dar in articol si mai ales pe acest site sunt DEMONSTRATE ereziile schismatice ale celor din articol, inclusiv ale lui Mihai Chirila. Ceea ce numiti dumneavoastra "anti-ecumenist" este de fapt schismatic iar asta o puteti afla doar revelandu-va adevarul. Adevarul Hristos nu vine neinvitat si ne-cautat, vine unde este primit intru dreptate, asadar va recomand sa cititi Sfanta Scriptura ca e clar ca nu o cunosteti si Sfanta Traditie, inclusiv Sfintele Canoane, astfel nadajduiesc ca o sa va treziti din ura si schisma.
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe

Total online: 14
Vizitatori: 14
Utilizatori: 0