24 August 19

Adevarul despre pedofilul care a murit intr-o interventie a jandarmeriei!?

  • 22 Iulie 19
  • Actualitate
  • 0
Declarații exclusive pentru Adevărul:

    "Medicul opinează că decesul nu a fost cauzat de folosirea spray-ului lacrimogen.

    "A avut infarct mezenteric total, pe care l-am operat la scurt timp după ce a ajuns la spital. Din acest motiv a avut encefalopatie şi tulburări hidroelectrolitice şi acido-bazice. Starea lui de sănătate poate explica agresivitatea şi comportamentul lui. Nu are nicio legătură una cu alta, nici cu spray, nici cu altceva. Infactul era probabil de câteva zile. La noi a venit în comă deja. Putem spune că starea lui de sănătate îl făcea să fie agresiv. El a venit în comă, cu tensiune scăzută, cu status hemodinamic compromis şi cu burta foarte mare. Am zis de la început că are ceva în burtă. Nu avea lichid, dar burta plesnea. O coincidenţă cu evenimente“, a declarat Dorin Stănescu. Ultimul cuvânt cu privire la decesul pacientului îl va avea medicul legist.

    Incidentul s-a petrecut vineri, 19 iulie, la un festival de folclor pentru copii din Vatra Dornei. Tatăl copilei molestată a povestit cele întâmplate în exclusivitate pentru ”Adevărul”. El opinează că jandarmii au acţionat corespunzător având în vedere natura situaţiei.

    „Noi (n.r. - părinţii) stăteam la masă, la terasă. Stăteam la o teresa care se afla la 20 de metri de scenă. A venit copilul plângând, fetiţa, şi mi-a spus că este o persoană care se uită la ea, o atinge. A avut un comportament deplasat. M-am ridicat de la masă, am luat fetiţa. Între terasă şi scenă era un echipaj al jandarmeriei. M-am dus la jandarmi şi le-am spus cele întâmplate. Am plecat cu domnii de la jandarmerie pentru a identifica persoana. Fetiţa mi-a arătat persoana. Domnii l-au rugat să se legitimeze şi să-i urmeze, la care individul a luat-o la fugă. Dacă eşti nevinovat, nu fugi. Atunci jandarmii au fugit după individ. Au reuşit să-l ajungă din urmă. I-au spus să se potolească, să stea pe loc. Nu a vrut să colaboreze. După care jandarmii au încercat să-l imobilizeze”, a spus tatăl fetei. El a adăugat că fiica sa este extrem de afectată de cele întâmplate. În noaptea de vineri spre sâmbătă nu a dormit, „a stat cu ochii în tavan”.

    „Nu pot decât să le mulţumesc jandarmilor. Nu trebuie să aşteptăm să se întâmple ceva grav cu copiii noştri ca să acţionăm. Oricum trebuie să-mi duc fata la psiholog”, a adăugat tatăl copilei."

Postare inițială:

    Vâlvă mare cu Jandarmii de la Vatra Dornei....Nu ar fi fost așa vâlvă dacă nu ar fi rămas o sămânță de la 10 August. Ne plângem mai mereu că autoritățile nu ne apără de violatori, hoți, pedofili și alți infractori. Iar când o fac, spunem "vai câtă brutalitate", "vai ce călăi". Dar când pedofilii ăștia molestează copiii nu mai comentăm atât. Serios, am ajuns să luăm apărarea infractorilor? Da, a fost un moment lipsit de "inspirație". Dar nu este ca și cum bărbatul era un cetățean cinstit care mergea liniștit pe drum iar jandarmii au sărit pe el ca la Rugby. Eventual trebuia să îi facă o invitație scrisă să urce în mașină? Să spună "te rugăm noi frumos, întinde-te pe burtă și pune mâinile la spate" Când am auzit de pedofilul asta mi-am adus aminte de ce mi-a spus un prieten drag de suflet despre fata unul prieten de al său. În urmă cu peste 20 și ceva de ani, fata a fost violată de mai mulți bărbați care au luat-o pe sus și au dus-o într-un parc. Credeți că acei violatori au fost găsiți? Nu. Dar poate că poliția trebuia să apară la știri și să îi roage frumos să vină la secție. În acest caz de la Vatra Dornei știrea inițială a fost " Un bărbat a murit după ce a fost agresat de Jandarmi". Pai normal. Dacă știrea era "Un pedofil care s-a opus arestării, a murit" , nu se mai vindea.
    Înainte să o faceți "vedetă" pe jandarmeriță, gândiți-vă la copiii molestați." - scrie jurnalistul Cornelius Florin pe Facebook.
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe