26 Aprilie 19

Adevarata istorie a Romaniei, un secret la nivel mondial

  • 06 Ianuarie 15
  • Stiri de interes
  • 2
Adevarata istorie a Romaniei, un secret la nivel mondial

Mai multi savanti americani de prestigiu au descoperit un secret ascuns legat de teritoriul tarii noastre.

    In zona Olteniei se inregistreaza cea mai veche locuire in bordeie din lume(18,000 ani inainte de Christos), cea mai veche activitate de minerit, cel mai vechi tarnacop de miner descoperit vre-o data, cea mai veche activitate metalurgica a aramei din lume (8,000 ani inainte de Christos), cea mai veche scriere din lume (tablitele de la Tartaria, judetul Alba 5-6.000 inainte de Christos). Tot aici s-a inventat arcul, au aparut primele furnale din Europa, si tot de aici au plecat si s-au format celelalte popoare indo-europene si nu numai cum ar fi: iranienii, carienii, italicii, frygienii, scitii, cimmerienii, triburile iberice, bascii, sarmatii, elenii(ahei si dorieni), fenicienii….etc.

    Traco-dacii reprezinta cea mai veche si mai inalta cultura de pe Pamant, anterioara civilizatiei Sumeriene, si totodata cea mai numeroasa (180 - 200 de triburi). Ei puteau fi gasiti in intreaga Europa (Balcani, Ucraina, Ungaria, Austria, germania, Cehoslovacia, Polonia, Italia, Franta, Spania, Turcia europeana, Asia Mica, Africa……chiar si Burii din Africa de Sud sunt tot un neam Dac, din care facea parte insusi Burebista.
 


Sursa foto: stelara.narod.ru

    Scrisul si odata cu el istoria, au aparut mai intai in spatiul tracic si abia mai tarziu in spatiul greco-roman, dus probabil acolo tot de triburile care au migrat de aici. Traco-dacii au avut cea mai veche agricultura din Europa, (neolitic) si printre cele mai vechi din lume. La vremea lor erau singurul popor din lume care foloseau cercul la dispozitivele de masurare a timpului, potrivit ToataRomania.ForumHit.ro .

    Incepand cu anul 1995, dupa studii indelungate, insa intentionat tinute la subsol, o serie de savanti americani de prestigiu au ajuns la concluzia ca Potopul descris in Biblie a avut loc pe malul vestic al Marii Negre, unde locuia o populatie neasteptat de dezvoltata, (oare cine?). De altfel Olimpul, legendarul munte din mitologia greaca (ULIMP- Lumina sau Splendoare, in limba traco-daca), nu era altceva decat muntele Bucegi pe care nu intamplator dainuie al doilea Sfinx de pe Pamant. Istoricul Homer spunea ca numai tracii stiau sa lupte calare si cu arcul incepand cu mileniul cinci inainte de Christos.

    Traco-dacii se remarcau printr-o corectitudine desavarsita, toate conventiile fiind incheiate verbal si apoi pastrate cu sfintenie. Lipsa de acasa era semnalata printr-un bat lasat la poarta, fiind mai mult decat suficient.

Traco-dacii erau singura civilizatie din lume care nu a folosit sclavagismul sub nici o forma a sa.

Continuarea articolului pe: stirile.rol.ro
 

   
 
 
 
Lasa un comentariu
avatar
avatar
-1 Spam
1
Acest articol este cu adevarat deosebit,atrage atentia si este DE INTERES inca din titlu ,,Adevarata istorie a Romaniei,un secret la nivel mondial'' si din imaginea aleasa.Informatiile scrise
in el - despre toate descoperirile facute de oamenii de stiinta,ce sunt legate de neamul in care isi are originea poporul roman si cele legate de teritoriul tarii noastre - sunt foarte interesante si trebuie sa fie cunoscute de noi toti romanii.
Una din ele este faptul ca traco-dacii reprezinta cea mai veche si mai inalta cultura de pe Pamant si totodata cea mai numeroasa (180 - 200 de triburi),ei putand fi gasiti in intreaga Europa,chiar si Burii din Africa de Sud sunt tot un neam Dac din care facea parte insusi Burebista.Scrisul si odata cu el istoria au aparut mai intai in spatiul tracic si abia mai tarziu in spatiul greco-roman.Traco-dacii au avut cea mai veche agricultura din Europa si printre cele mai vechi din lume.Un lucru deosebit si important ce s-a aflat este ca traco-dacii erau singura civilizatie din lume care nu a folosit sclavagismul sub nici o forma a sa.O descoperire cu adevarat Extraordinara facuta de o serie de savanti americani de prestigiu este ca s-a ajuns la concluzia ca Potopul descris in Biblie a avut loc pe malul vestic al Marii Negre,unde locuia o populatie neasteptat de dezvoltata.De altfel Olimpul,legendarul munte din mitologia greaca nu era altceva decat muntele Bucegi pe care nu intamplator dainuie al doilea Sfinx de pe Pamant.
Multumim si cele mai sincere FELICITARI pentru acest articol deosebit,ce este de istorie si de cultura,informatiile despre descoperirile facute sunt de mare insemnatate pentru tara noastra si pentru noi toti romanii!
avatar
0 Spam
2
O monstruozitate de articol. Cum sa sustii ca dacii sunt cei mai numerosi si ce legatura e intre daci si buri?

Burii sunt în sudul Africii din anul 1652 când Compania Olandeză a Indiilor de Est a pus bazele viitorului oraș Cape Town și au colonizat regiunea Capului Bunei Speranțe.
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
Citate Ortodoxe

Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0