19 Octombrie 17

Acasă » Actualitate

O parte din mass media si-a facut un obicei de a lua peste picior credinta romanilor.

 • 16 Octombrie 17
 • 756
    Nu mai e o noutate, altceva vreau sa spun... De fiecare data cand observi ca ti se arunca in cap zoaie si scuipati de catre noii marxisti, cand esti etichetat in fel si chip si luat in ras la serviciu, cand se fac glume proaste la adresa credintei tale la tv sau prin online, nu injura asemenea acelora prin comentarii, nu raspunde cu aceeasi moneda! Rabda cu tarie, binecuvinteaza in gand pe fiecare in parte. Cand si daca e cazul sa-ti aperi principiile in fata altora, fa-o cu demnitate, fara patima, fara nervi. Toate acestea se socotesc a fi mucenicie launtrica. Daca nu rabdam, pi ... Detalii... »

Trag puțin cu urechea la TV și aud: "Ar trebui înființată o secție de arhitectură bisericească la Facultatea de Teologie, un masterat"

 • 15 Octombrie 17
 • 90
    Doamnă dragă, la ce să mai înființăm alte secții și masterate? Să promoveze alte generații de șomeri??? V-ați pus întrebarea "oare cine s-ar înscrie la o astfel de secție la teologie?" Nu este ca și cum se ridică bisericii peste noapte și am avea nevoie de arhitecți "bisericești". Ne-am săturat să facem masterate doar de dragul de a avea o diplomă în buzunar. Vrem sa profesăm în domeniul în care suntem calificați și nu avem unde. Și mai doriți alte secții și masterate? Să fim serioși...
 

Ce s-a mai întâmplat la pelerinajul Sfintei Parascheva

 • 14 Octombrie 17
 • 5040
    Astazi ateii progresisti, sectele, presa vanduta satanei si in general toti cei care urasc Biserica Ortodoxa, au primit o palma extrem de grea. La cata propaganda si cat razboi mediatic poarta ei impotriva Bisericii Ortodoxe si a crestinilor ortodocsi se asteptau probabil ca la Iasi de ziua Cuvioasei Parascheva sa fie lume putina. Si iata cum bunul Dumnezeu lucreaza, nu numai ca nu le-a iesit planul lor diavolesc din contra a fost multime de oameni ce nu a fost de cand e Sfanta Cuviasa Parascheva la Iasi. Iata ca minuni se intampla si se vor intampla mereu! Multumim Tie Doamne ce ... Detalii... »

Sfidarea Zeului Stat

 • 14 Octombrie 17
 • 296
    Prezenţa masivă la moaştele Cuvioasei Paraschiva, prilejuită de praznicul ei, demonstrează că viaţa românilor nu e guvernată în realitate de politicieni. Continuă, ca întotdeauna, să fie condusă, orientată de sfinţi. A mai rămas o părticică din fiinţă românului asupra căreia statul jecmanitor nu are nicio putere: sufletul nostru. 

    Această realitate le stă în gât politicienilor, mass-mediei etc. Ar trebui ca toţi să ne închinăm zeului Stat. Dacă nu ne dovedim cu vârf şi îndesat supuşenia, suntem supuşi oprobriului public: suntem consideraţi înapoiaţ ... Detalii... »

Corporatocraţia devine subiect tabu

 • 11 Octombrie 17
 • 64
    Pentru cine nu credea faptul că ambasadorul Klemm este un reprezentant NU al statului american, ci al Deep State - cel care îl hărţuieşte pe Trump şi are o agenda clară globalistă (corporatism economic şi ideologie sexomarxistă) -, dezvrăjirea s-a produs ieri, la comemorarea Holocaustului. 

    Guvernatorul NWO în România, cocoţat pe cadavrele evreilor ucişi în lagărele de concentrare (cum bine a remarcat Bogdan Duca), a acuzat naţionalismul economic (care ar scoate ţara din colaps, dacă ar avea cu cine să fie făcut), de... antisemitism. Deci, chestiun ... Detalii... »

Adevăruri incomode despre vaccinuri si industria medicamentelor

 • 03 Octombrie 17
 • 75
    Adevar despre eficienta vaccinurilor?  Adevar este, sa zicem, 30%, neadevar este 70%. Sunt convins ca unii ziaristi au fost PLATITI ca sa faca mult zgomot pentru nimic.

Gripa aviara?
    Au fost prognosticuri ca aceasta gripa se va transforma intr-o pandemie? Da. N-a fost nici macar o epidemie la nivelul unei tari, dar o pandemie 

    ... medicamente pentru gripa, medicamente care sunt mai mult sau mai putin eficiente… nu sunt eficiente nici macar pentru 50% din populatie.

    Industria fa ... Detalii... »

Cei care vindecați cancerul cu apă chioară, luați aminte

 • 28 Septembrie 17
 • 64
    275.000 dolari amenda pentru o bloggerita de 25 de ani care a devenit celebra dupa ce a pretins ca a reusit sa invinga cancerul prin metode alternative precum medicina ayurvedica sau regimul fara gluten si zahar rafinat.
    În 2015, aceasta a marturisit unei reviste australiene ca a inventat totul si nu a fost niciodata bolnava. S-a descoperit, de asemenea, ca a nu a donat banii obtinuti unor organizatii caritabile, cum promisese.
 

Bataia de joc a autoritatilor romane continua ...

 • 18 Septembrie 17
 • 274
Au fost doua zile in care uraganul Irma a lovit Miami-doua victime.
15 minute in care o furtuna putertnica a lovit Timisoara-5 morti. (opt- in Vest)


    Nu trebuie sa fii vreun geniu ca sa realizezi ca se intampla ceva aiurea. Nici nu trebuie sa vrei sa cauti vinovati ca sa iti dai seama ca ANM (INMH) e inexistent. Da, construim prost, acoperisul zboara, panoul publicitar este prins in doua cuisoare. Da, facem multe lucruri extrem de prost!
    Dar vantul a avut 90-100 de km la ora! Au fost raniti 67 DE OAMENI, printre care si doi c ... Detalii... »

Concert extraordinar cu INTRARE LIBERA sustinut de superstarul Angela Gheorghiu pe data de 15 Septembrie 2017

 • 15 Septembrie 17
 • 67
    Primăria Capitalei prin ARCUB organizează în cadrul evenimentului aniversar Zilele Bucureștiului cel mai mare concert de muzică clasică, susținut de superstarul internațional soprana Angela Gheorghiu, pe 15 septembrie, de la ora 20:30, în Piața Constituției. Angela Gheorghiu superstar internațional, cea mai fascinantă și talentată artista de operă a timpurilor noastre, concertează la București sub bagheta maestrului Eugene Kohn, alături de Filarmonica George Enescu și tenorul Teodor Ilincăi.
 

Un mesaj realist din partea parintelui Eugen Tanasescu

 • 10 Septembrie 17
 • 240
    "Hristos și Nicodim discutând despre "nașterea de Sus, din apă și din Duh". De-asta secularismul, materialismul și alte "umanisme" sunt cimitirul spiritual al omenirii, zone ale avortului spiritual, eșecuri ale capitalismului cu buzunarele pline și inimile goale, crime ale democrației, care-l întorc pe om împotriva propriului său destin: înfrumusețarea spirituală prin desăvârșire", un mesaj realist din partea ... Detalii... »

GHID DE ÎNȚELEGERE A ZICERILOR ADVERSARILOR REFERENDUMULUI PENTRU CĂSĂTORIE

 • 05 Septembrie 17
 • 122
    Atunci când adversarii referendumului spun că acesta e inutil, să știți că au înțeles eficacitatea inițiativei și se tem de el.
    Atunci când se plâng că revizuirea constituțională nu e necesară pentru că nu schimbă şi nu aduce nimic nou în privința căsătoriei, traduceți că au priceput foarte exact că după referendum nu vor mai putea schimba legea căsătoriei naturale prin presiune politică.
    Atunci când spun că avem alte priorități de rezolvat înaintea unui referendum pentru consacrarea căsătoriei naturale în Constituție, înseamnă că ar vrea s ... Detalii... »

Trei exemple spre a arăta cum trece imaginea micului ecran în realitate

 • 01 Septembrie 17
 • 237
1. În urmă cu câtiva ani a apărut la noi în tară o casetă video intitulată "Sirenele - satanismul în muzica rock". Autorui acestei casete, grec de origine, fost cântâret rock, mărturiseste că filosofia de viată si-a format-o pe când era copil, din filmele stiintifico-fantastice, care l-au fascinat. Din aceste filme ("Războiul stelelor" si altele) a tras concluzia că universul este condus de două forte impersonale, a binelui si a răului, care se află întrun neîncetat conflict, iar valorile supreme sunt puterea, orgoliul si gloria. Autorul acestei casete vide ... Detalii... »
1 2 3 ... 44 45 »
Articolul lunii
 • Comentarii
 • Apreciate
 • Vizualizari
Retele Sociale
 • Google+
 • Facebook
 • Twitter