19 August 17
Acasă » Actualitate
10 August 17
Autor: Admin
160
0
Declarație de presă privind caracterul defăimător și denigrator al videoclipului USR Liberal

    Comitetul de inițiativă pentru promovarea propunerii legislative a cetatenilor privind revizuirea art. 48 alin. 1 din Constitutia României reclamă ca fiind profund calomnioase, denigratoare si incitatoare la ură a ... Detalii... »
08 August 17
Autor: Admin
1424
0
    Acum cateva zile a aparut o LISTA cu 16 ierarhi daca imi aduc bine aminte care erau acuzati de HOMOSEXUALITATE, acum ies la iveala acuze monstruoase la cate un ierarh in parte cu aceleasi acuze. 
    Totul face parte din aceeasi tehnica COMUNISTA mai ales din anii 1950-1960 dar si dupa acesti ani, pana aproap ... Detalii... »
03 August 17
Autor: Admin
143
0
    Exista in Romania de azi, printre ortodocsii nostri, tendinta de a demoniza mass-media. Ma intreb sincer ce castigam prin atitudinea aceasta, in conditiile in care noi intarziem sa venim cu alternativa? Este foarte adevarat ca mass-media zilelor noastre a abdicat de la rolul educativ si ca promoveaza nonsalant desfraul, muzica desanta ... Detalii... »
02 August 17
Autor: Admin
86
0
    Prigonitorii celor buni, urâtorii de adevãr, iubitorii de minciunã nu cunosc rãsplata dreptãtii, nu se lipesc de bine, nici de dreapta judecatã; nu privegheazã spre bine, ci spre rãu; bunãtatea si rãbdarea este departe de ei; „iubesc cele desarte”, „umblã dupã mitã”, nu miluiesc pe sãrac, nu suferã pe cei necãj ... Detalii... »
28 Iulie 17
Autor: Admin
6348
4
    Urmeaza sa studiati o explicatie pertinenta la ceea ce se cheama pe internet > Întâia predică a unui preot ateu: "Dumnezeul pe care a trebuit să-l slujesc nu există" <, un comentariu la o filmare in care un ... Detalii... »
26 Iulie 17
Autor: Admin
2441
0
    Am scris cuvantul "fanii" cu ghilimele pentru persoana care a creat petitia (aflata pe site-ul petitieonline.com) in care se cere sanctificarea Denisei Raducu de catre Biserica Ortodoxa, astfel aceasta persoana NU CRED ca reprezinta fanii acesteia pentru ca daca ar fi asa, situatia de fata ar fi cel putin amuzanta. 
... Detalii... »
1 2 3 ... 87 88 »