11 Decembrie 17

Acasă » Actualitate
1 2 3 ... 45 46 »

10-15 noiembrie – Saptamana tolerantei. Toleranta de azi: cal troian occidental intr-o Romanie urgisita?

 • Astăzi
 • 16
Si nu fiti partasi la faptele cele fara de roada ale intunericului, ci mai degraba osanditi-le pe fata (Efeseni 5, 11) 
 
    Suntem in "Saptamana tolerantei" si ma simt nevoit a relua aceasta tema...
    Intr-o lume in care se face deseori lobby pentru toleranta (de buna seama, prost inteleasa) te intrebi ce consecinte pot avea cuvintele profilactice, cuvintele "de folos" cum le numeste Patericul...
    Fratilor, chiar de va cadea un om in vreo greseala, voi cei duhovnicesti indreptati-l, pe unul ca a ... Detalii... »


Cică D-na Firea vrea să interzică Uber și Taxify

 • 06 Decembrie 17
 • 45
"Cică D-na Firea vrea să interzică Uber și Taxify Pai atunci să îmi dea dânsa o soluție mai bună în care:

-să fiu în siguranță în mașină
-să nu fiu furat la preț
-să nu mi se ceara un suprapreț fără a fi taximetrul pornit
-un serviciu în care șoferii sunt oameni cinstiți, nu cu ochii după telefon și portofel
-un serviciu în care nu îmi sunt refuzate comenzile din lipsă de mașini ( de fapt șoferii stau la cafea și taifas)
-mașina să fie curată și cu inspecțiile tehnice la zi
Acest șofer mi-a cerut din start și de la obraz 15 lei de la Megama ... Detalii... »


Ura impotriva bisericii, ura impotriva familiei, ura impotriva a tot ce tine mintile oamenilor cat de cat pe un drum drept.

 • 05 Decembrie 17
 • 41
    „Lumea asa cum o stiam inceteaza sa existe. Cu sarg si cu tenacitate, s-a pregatit un nou soi de oameni. Sunt oamenii care vor popula lumea noua. Acest lucru a inceput prin 27, odata cu Antonio Gramsci, unul din cei mai importanti filozofi marxisti, in contextul actual, mai important chiar decat Karl Marx. Gramsci si-a dat seama ca doar printr-un lung mars prin institutiile culturale, se poate instaura bolsevismul. Practic, prin infiltrarea in Universitati in prima faza, mai apoi in toate centrele culturale si toate institutiile culturale, se poate schimba modul de a gandi ... Detalii... »


Iata cine este protestatarul agresiv care ataca un batran de 71 de ani

 • 04 Decembrie 17
 • 134
    Acesti oameni de "meserie" protestatari care se auto-intituleaza #rezistenti incet, incet isi arata adevarata fata. 
    Aproape mereu au adoptat tehnica profitorilor de la USR de victime dupa ce au provocat si iata acum se adopta aceeasi tehnica din nou ...
    Foarte interesant de mentinut este si parerea saitului 3dots.ro exprimata intr-un extras despre acest subiect:
    "Domnul Sandi Matei apără statul de drept ... Detalii... »


Masini puternice, femei si accidente

 • 03 Decembrie 17
 • 73
Scuzati limbajul dar realismul intamplarii trebuie prezentat asa cum este. (mesajul acesta a fost publicat la modul general si ca un semnal de alarma pentru ca aceste evenimente tragice sa nu se mai intample)

    Noaptea trecută au murit 2 tineri. Șoferul (35 de ani) și pasagera din dreapta (17 ani). În spate mai erau două fete, ambele minore (14 ani și 17 ani). 
    Vă întreb, mai ales pe voi, cele care sunteți disperate după mașini scumpe, șmecheri, figuri...viața voastră contează?! E mai important să le faceți în ciudă rivalelor voastre și să vă c ... Detalii... »


Tinerii frumosi si fara minte care rag la comanda in Piata Victoriei scosi de corporatii in strada arata cata minte au!

 • 02 Decembrie 17
 • 408
    Libertatea, sub toate aspectele și nuanțele ei, înseamnă respectarea celui de lângă tine, libertatea nu înseamnă să lovești fizic persoane în vârstă sau să jignești. Jandarmeria sprijină și protejează dreptul constituțional la liberă exprimare în spațiul public, dar vă solicită să vă disociați de persoanele care tulbură ordinea publică, care agresează fizic sau care încearcă să-și exprime acest drept, prin violență fizică și simbolică. Cele trei persoane care au provocat astăzi tulburarea ordinii publice și au agresat o persoană în vârstă, au fost sancționate contravențional cu s ... Detalii... »


Este vorba despre un act deliberat, menit să polarizeze niște opinii, să stârnească patimi și să dezbine

 • 24 Noiembrie 17
 • 42
    Eu cred că cel care a avut ideea de a îmbrăca o tânără de culoare în ie românească, în filmulețul ”RomânIA centenară”, jubilează acum pentru că și-a atins scopul. Se aștepta la o reacție virulentă, chiar disproporționată și a creat-o. A ridicat mingea la fileu detractorilor și a reîncălzit supa sleită a "discriminării". Aici nu este vorba despre naivitate sau bune intenții rău interpretate. Niciun argument în sprijinul acestei decizii nu stă în picioare. Unii spun că videoclipul se adresa englezilor și în Marea Britanie sunt mulți cetățeni de culoare. Da, 3, ... Detalii... »


Dan Negru despre dezastrul statiunii Baile Herculane

 • 19 Noiembrie 17
 • 60
    "Vad la televizor ca barosanii din politica sunt la Herculane, insoțiți de o gasca mare de jurnaliști. Mi se rupe de politica dar ii rog pe jurnaliști sa pună camerele de filmat și pe stațiune! Poate-i apuca rusinea...Romanii au construit-o acu’ doua mii de ani,pe vremea imparatului Traian,candva era cea mai luxoasa stațiunea balneo din Europa, printesa Sissy scria in jurnalul ei ca Herculane e locul “luxului desăvârșit”.Construita in 2000 de ani, ai nostri au distrus-o in 20! In copilarie stăteam cu bunicii mei cel puțin o luna pe an la Herculane, ii cunos ... Detalii... »


PIRAMIDA BOGAȚILOR

 • 15 Noiembrie 17
 • 69
35 milioane oameni, adică sub 1% din populație, dețin 46% din averea lumii (129 trilioane dolari).

3,5 miliarde de oameni, adică 70% din populație, deţin doar 2,7% din averea globală (7,6 trilioane dolari).

Unde credeți că ajungem? 

    "Blogger-ul nigerian Mfonobong Nsehe care scrie pentru blogul revistei Forbes s-a documentat serios pe tema afacerilor conduse de pastorii nigerieni, scotand la iveala faptul ca multi dintre acestia conduc afaceri de mai multe milioane de dolari si ca averile lor rivalizeaza cu succes averile magnatilor ... Detalii... »


În faţa „culturii păcatului” Mitropolitul Serafim Joantă

 • 13 Noiembrie 17
 • 55
    Cartea lui Danion Vasile Tinerii şi sexualitatea este, prin tema pe care o tratează, o carte rară în literatura bisericească. Autorul mărturiseşte că a reflectat îndelung şi s-a sfătuit cu duhovnici renumiţi despre oportunitatea abordării acestui subiect care ţine, prin natura lui, de viaţa intimă a omului, având un caracter cvasi-sacru. Totuşi decăderea morală fără precedent a lumii de astăzi, care şi-a făcut aproape un scop din căutarea plăcerii (Părintele Stăniloae vorbeşte despre un „pansexualism dizolvant”, iar Părintele Sofronie de la Essex de o adevărată &bdquo ... Detalii... »


Mihai Gheorghiu: Sunt obișnuit cu un stat care ne disprețuiește și ne calcă în picioare drepturile

 • 01 Noiembrie 17
 • 126
    Mihai Gheorghiu: "Sunt obișnuit cu un stat care ne disprețuiește și ne calcă în picioare drepturile. L-am cunoscut în decembrie 1989, în iunie 1990, îl recunosc același după 27 ani. Nu mă sperii, nu ne speriem, nu dăm înapoi. Dezvoltăm ... Detalii... »


Cuvinte profetice ale ÎPS Bartolomeu Anania rostite la praznicul Adormirii Maicii Domnului de la Mănăstirea Nicula în anul 2000

 • 28 Octombrie 17
 • 414
    „Vrem redresarea familiei şi reînnobilarea familiei, iar pentru aceasta legiuitorii noştri din Parlament, şi cei care ne cârmuiesc de la guvernul de astăzi şi de mâine, să ştie că una din primele lor datorii este să aibă urechea aţintită asupra trebuinţelor reale şi stringente ale poporului care îi va alege în toamna aceasta.

    Noi le salutăm prezenţa multora aici în mijlocul nostru, personalităţi distinse, de seamă, pe care le cunoaştem. Sunt unele personalităţi care vin an de an, şi pe care-i cunoaşteţi. Şi de aceea îndrept acest apel în numele Lu ... Detalii... »


Articolul lunii
Retele Sociale
 • Facebook
 • Google+
 • Twitter
 • Comentarii
 • Apreciate
 • Vizualizari
Citate Ortodoxe

Total online: 3
Vizitatori: 3
Utilizatori: 0