23 Martie 19

A INCEPUT: Un refugiat pakistanez a atacat o fetiță de 12 ani din Rădăuți, pe care a încercat să o agreseze sexual

  • 12 Decembrie 18
  • Actualitate
  • 0
    Problema "refugiatilor" zilelor noastre este complicata, adica ne intrebam, de ce nu am ajuta niste oameni veniti din niste tari devastate de razboi? O alta intrebare care se impune este, de ce am ajuta niste "refugiati" care in majoritatea lor, las in urma devastari, violuri si agresari de tot felul?
    Faptele prezentate mai sus sunt cat se poate de reale, mai ales in Europa centrala si de vest, unde acesti asa zisi "refugiati" aproape ca devasteaza continentul. Multi oameni, mai mult sau mai putini avizati, spun ca aceasta migratie din calea razboiului nu este altceva decat o "invadare" programata cu un motiv bazat pe razboi. Nu stim daca este sau nu adevarat dar faptele acestora, in majoritate barbati, nu arata integrare ci actiuni clare, actiuni asemanatoare unui razboi civil. 
    Zilele acestea este in mare dezbatere, cel putin pe internet, subiectul semnarii "pactului pentru imigranti" prin care Romania aproba primirea de imigranti intr-un numar semnificativ. Un articol de pe site-ul Activenews, articol din 27 Februarie 2018, ne prezinta un exemplu de "integrare" a imigrantilor in tara noastra, Un refugiat pakistanez a atacat o fetiță de 12 ani din Rădăuți, pe care a încercat să o agreseze sexual, un eveniment de care ne temem pentru familiile noastre cu totii.
    Integrarea imigrantilor este un lucru extrem de greu, niste oameni (in marea majoritate) care au fost indoctrinati contra crestinatatii si civilizatiei europene de mici nu cred ca se pot integra foarte usor in conditiile unei societati Crestine sau chiar atee ... 
    Germania, Franta, Suedia etc ... fac eforturi extraordinare pentru a integra acesti refugiati dar se vede clar ca nu au reusit poate nici 5% din ce si-au propus. Civilizatia musulmana dupa cum stim, este o civilizatie de multe ori chiar paralela si cu islamismul dar mai ales cu libertatea, o civilizatie (dupa spusele liderilor religiosi musulmani care promoveaza legea Saria, vezi unii lideri din Marea Britanie) total contrara crestinatatii, libertatii omului.
    Daca Romania se angajeaza sa primeasca cifre mari de refugiati, cum se va descurca cu acestia daca Germania si Franta sunt neputincioase in fata lor? De ce ni se impune acest act de acceptare a refugiatilor de catre puterile europei? Ce se urmareste de fapt? De ce se ascund in toata Europa faptele josnice ale refugiatilor? De ce pana si puterile europei nu se pot descurca cu acesti refugiati? Ce este de facut?

Raspunsurile la aceste intrebari probabil ca le vom primi in curand .... 
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe

Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0