18 Noiembrie 18

A avut loc SINAXA TALHAREASCA A SCHISMATICILOR

  • 05 Aprilie 17
  • Schismatici
  • 0
    Pe data de 4 Aprilie 2017 schismaticii impreuna cu cei mai neinformati sau zeloti fara de discernamant oameni au format in Grecia, la Complexul Nuvelle, Oreokastro o SINAXA TALHAREASCA. In acest spatiu acestia au incurcat si restalmacit canoanele asa cum o fac sistematic de luni de zile.
    In primul rand avem clipul acesta cu un schismatic, fost preot, actualmente caterisit care este numit preot eronat incalcandu-se Sfintele Canoane de fiecare data cand schismaticii il mentioneaza numindu-l "PREOT" astfel incalcandu-se canonul 8 Nicolae spre exemplu. In clipul mentionat mai sus in primul minut acest caterisit aducand in discutie prin citire despre CMB unde se marturiseste ORTODOX de catre Biserica Ortodoxa, nu se vinde ortodoxia, el citeste o exprimare hilara ca si cum in CMB, SOCANT, "ar exista o alta mantuire" in opinia lor si ca ar fi cautata de asa zisii ecumenisti.
    La inceputul minutului 2 tot acest caterisit citind spune ca Sinodul din Creta "legitimizeaza invatatura ecumenista", cum asa? Cum de nici "marele" teolog Mihai Andrei Aldea sau Matei Vulcanescu, doi schismatici nu a putut sa demonstreze asta?!? Nimeni nu a demonstrat canonic ca in Sinodul din Creta ar fi fost legitimizata invatatura ecumenista. Poate acesti schismatici ar trebui sa citeasca si canonul 10 Cartag.
    O surpriza pentru mine ar fi sa citeasca acesti schismatici articolul Sfantul si Marele Sinod din Creta aparat de Sfintele Canoane dar sigur ca nu o vor face caci ei dau copy/paste la canoanele pe care le restalmacesc fiind indiferenti la toate celelalte canoane la fel cum fac sectarii care mentioneaza 2-3 versete si au impresia ca au inteles adevarul biblic ... eronat. Pentru a intelege invatatura Bisericii in intregimea ei trebuie sa cunosti toata Sfanta Scriptura si toata Sfanta Traditie, Sfanta Traditie insemnand NU DOAR CANOANELE dupa cum ar crede schismaticii.
   Tot in minutul 2 se citeste de catre caterisit ca "vom duce lupta contra tuturor care nu condamna Sinodul din Creta", deci ei in nebunia lor nu duc o lupta contra ecumenismului ci oficial contra tuturor oamenilor care nu sunt de acord cu ei, iata o alta ratacire.
    Marele teolog, părintele Theodor Zisis, mult laudatul de catre schismatici pentru intreruperea pomenirii a patriarhului ecumenic Bartolomeu, "a avut o ispita", da, asa ne-a spus domnul caterisit si daia nu a participat la aceasta sinaxa talhareasca si in acelasi timp este mentionat si Matei Vulcanescu (Despre dezbinarea schismatica creata de Matei Vulcanescu si compania), declarandu-se ca acesta a fost/sau este, atentie, SUB INFLUENTA "parintelui" Matei Vulcanescu, asta dupa parerea mea spune multe avand in vedere si ultimul articol mentionat de catre noi despre Matei Vulcanescu. SOC - Printre altele in minutul 7 caterisitul mai sus mentionat citeste in clipul acesta o declaratie a parintelui Zisis care este de acord ca oamenii sa mearga si la Bisericile unde se pomenesc asa zisii episcopi "ecumenisti".
    Pana a trece schismaticii sa-l elogieze pe parintele Zisis au laudat pana la cer si inapoi pe IPS Ierotheos Vlahos pana la un anumit punct, cand si-au dat seama ca IPS Vlahos NU ESTE SCHISMATIC, adica nu e de-al lor ... soc si groaza printre schismatici, cititi si va minunati: IPS IEROTHEOS VLACHOS este impotriva actiunilor schismatice ale site-urilor saccsiv sau sinodultalharesc si Mitropolitul Ierotheos Vlachos: Gruparile schismatice, in timp, devin eretice.
   In legatura cu intreruperea pomenirii episcopilor asa zisi "ecumenisti" de catre acesti schismatici ii anuntam pe cei care intrerup pomenirea fara discernamant si cu un zelotism orb sa citeasca urmatoarele canoane: CANONUL 6 Sin. II ec. (NU ORICINE POATE PÂRÎ PE EPISCOP), CANONUL 13 sin. I-II (OSÂNDA CELOR SCHISMATICI. SCHISMA FATA DE EPISCOP), Canonul 14 Const. (861) dar si CANONUL 8 Sin. I ec. (PRIMIREA SCHISMATICILOR ÎN BISERICĂ). Sf. Isaac Sirianul vorbindu-ne foarte clar despre "zelotii" care nu-si pomenesc ierarhii in ACEST articol.
    Aceasta AGENTURA schismatica luptatoare contra Bisericii lui Hristos formata din mai multe asociatii si circa 20-30 de site-uri si pagini pe site-uri de socializare indeamna in Romania la intreruperea pomenirii episcopilor si ca lumea SA NU MAI MEARGA LA BISERICILE unde se pomenesc asa zisii "episcopi ecumenisti". Practic, nimeni din Romania nu ar mai trebui sa mearga la Biserica in afara de stilistii schismatici din 1923 si schismaticii noi care si-au facut diferite cuiburi de nepomenire in tara, mai mult in regiunea Moldovei. Poate va intrebati de ce acolo, pentru ca Moldova este cea mai apropiata de regiunea Banceni, unde slujeste "indragitul" schismatic din Ucraina, roman, ajutat de diferite forte financiare sa creeze un complex pentru copiii astfel avand mai multa putere de initiere sau mai bine zis de a pacali oamenii creduli si neinformati, indemnand la nepomenire pe motiv de ecumenism inchipuit. Chiar el, acest "episcop" Jar NU-SI MAI POMENESTE MITROPOLITUL, motivul, declaratia lui fiind: „Să-l pomenesc [pe patriarhul Kirill] nu pot, pentru că nu ştiu cine e ortodox şi cine e catolic”, acest "episcop" Jar pomenind un "auto-proclamat" patriarh din cate cunosc eu, si anume pe "Filaret de la Kiev", acesta ne-fiind recunoscut de nici o Biserica Ortodoxa canonica din lume.
    Ura contra Bisericii Ortodoxe Romane din partea acestor schismatici o putem afla si de pe site-ul apologeticul (alt site schismatic) care intr-un titlu de articol titreaza "Mustrare către toți ierarhii români!" incalcand astfel toate canoanele mai sus mentionate, mai ales canonul 13 sin I-II
    In minutul 8 caterisitul incearca sa justifice lipsa prezentei parintelui Zisis (care era presedintele acestei sinaxe talharesti) la aceasta sinaxa motivand faptul ca parintele a lipsit "degeaba" si ca ei, schismaticii, dau timp, ATENTIE, dau timp celor care nu au intrerup inca pomenirea episcopului (practic a tuturor dupa mintea lor ...) pana sa fie ANATEMIZATI. Pana in minutul 8 a si spus acest caterisit ca asta se va intampla la o alta intrunire talhareasca pe care ei il numesc "SINOD", si anume la Banceni, acasa la nepomenitorul Mihail Jar.
    Caterisitul ne spune ca "nu Taina Impartasaniei este cea mai importanta ci Credinta", pai oare daca nu ai fapta care primeste Taina, atunci unde e credinta? Sfanta Scriptura spune "credinta fara fapte moarta este", ori nu este cazul sa facem un clasament in ceea ce priveste Sfanta Taina a impartasaniei care deschide portile RAIULUI si credinta. Il anuntam pe fostul preot, actualmente caterisit, Ciprian Ioan Staicu ca Sfanta Taina a Impartasaniei devine osanda pentru cel care se impartaseste atunci cand nu-si marturiseste drept pacatele.
    Site-ul nostru a scris argumentat canonic despre aceasta sinaxa care s-a vrut SINOD in articolul Se pregateste adevaratul SINOD TALHARESC - ATENTIE (distribuiti) .

Revenim cu vesti la fel de argumentate pe viitor!
 
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe

Total online: 2
Vizitatori: 2
Utilizatori: 0