19 August 17
Acasă » Arhiva intrărilor
Ieri
Autor: Admin
491
0
    Arhiepiscopia Buzăului și Vrancei a luat act cu surprindere și indignare de apariția unor știri false, la posturile de televiziune Kanal D, B1, Antena 1 şi Antena 3, în seara zilei de 16 august a.c., vizând doi ierarhi ai Bisericii Ortodoxe Române. Dacă, până de curând, acest tip de „știri” denigratoare și mincinoase aparț ... Detalii... »
Ieri
Autor: Admin
103
0
    Odată, un domnitor renumit pentru mintea sa luminată, a aflat că, departe, într-o mănăstire retrasă, trăieşte un călugăr bătrân, om de o rară înţelepciune, şi, dorind să vadă el însuşi cât de adevărată este această veste, se duse neîntârziat în acel sfânt lăcaş şi ceru să-l vadă pe călugăr.
    Când acesta veni su ... Detalii... »
Ieri
Autor: Admin
304
0
    Referitor la presupusele conturi ale Patriarhului României înregistrate pe unele reţele de socializare, inclusiv pe Facebook, Patriarhia Română precizează:

Niciunul dintre aceste conturi nu aparține Preafericirii Sale și nu are acordul sau binecuvântarea sa, toate fiind exclusiv iniţiative particulare ale unor utilizatori ... Detalii... »
17 August 17
Autor: Admin
43
0
    Dar înainte de a examina fenomenul zelotismului din Tesalonic pe vremea Sfântului Grigorie Palama, trebuie să spunem, în acelaşi timp, că se observau tulburări ale zeloţilor care, în alte părţi ale imperiului bizantin, au degenerat în răscoale, având la origine diferite probleme. De exemplu, trebuie să spunem că "în oraşele din v ... Detalii... »
17 August 17
Autor: Admin
390
0
    Moartea tânărului seminarist care a murit zilele trecute după un accident, în timpul taberei de tineret de la mănăstirea Putna, este un eveniment tragic pe care din nou unii încearcă să îl răstălmăcească împotriva Bisericii.
    Comunicatul este un exemplu pentru seriozitatea cu care mănăstirea Putna tratează activităț ... Detalii... »
17 August 17
Autor: Admin
115
0
    Theonitsa Kanelou scrie pe adresa mănăstirii o scrisoare din oraşul Tripoli. Istoriseşte povestea fratelui ei, care a fost bolnav de inimă, şi vindecarea sa minunată. Bărbatul suferise trei infarcturi. Era ca şi mort, dar a înviat, după mărturia femeii, deoarece, spune mai departe, cele cu neputinţă oamenilor sunt cu putinţă la Dumnez ... Detalii... »
1 2 3 ... 441 442 »